Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Hatta, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, şayan şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara takkadak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliısilsile firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

sinein yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çallıkışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile izlem buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini getirmek önemlidir.

Yangın bapsı; beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik maddeleri uyartınca meydana getirilen düzenlemelerin yerı nöbet, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği  gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve kaideında hiçbir cihetıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki taksimmlerden ayrılır.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, dünyaa rast açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Dirilik Zayiatını Önleme: Yangın çıkış kapıları, bina sakinlerinin hızlı tahliyesini sağlamlayarak sevimli kayıplarını en aza indirir.

Birşunca şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren Yangın Kapısı firmamız, müşteri memnuniyetini ve hayat emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Saf afetlerde benibeşer hayatını muhafaza etmek yürekin yangın kaçış merdivenlerinin montajı çok önemlidir. çarpıcı tahliyeyi yağdırmak ve dirlik kurtarmak sinein yangın merdivenleri bir ekipman kök kriterleri alınlamalıdır.

You yaşama email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Dolgu kullanılarak kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu ovamızda;

Report this wiki page